неділю, 23 грудня 2012 р.

Притула в політиці! А ти з ним?


Брат Сергія Притули (Тернопільського Сірого) Андрій Притула, що є студентом ТНЕУ, нещодавно зареєстрував свою політичну партію під назвою"Партія сірих". Третьокурсник закликає усіх молодих та активних приєднуватись до нього, з метою виступів у ВРУ на підтримку українського студентства.
21 грудня цього року молодший брат відомого українського шоу - мена С. Притули Андрій офіційно зареєстрував нову політичну партію під неординарною назвою "Партія сірих". Голова молодоїї політичної син залучає студентство, якому не є байдужою його стипендія та якісна освіта. 

Політичний лідер також зареєструвався як кандидат депутати ТМР по виборчому округу міста Тернополя.
"Нас не влаштовує ситуація у наших ВНЗ, де чітко видно корупцію, несправидливість та умисні заходи, щодо зменшення кількості стипендіатів. Ми закликаємо усіх не байдужих та активно налаштованих молодих людей приєднуватись до нас, щоб відстояти спільні інтереси, адже молодь необхідно залучати до політики!"

3 коментарі:

  1. Пора вже виходити проти такого свавілля в державі, ніде такого нема як в нас, ще й цей закон про освіту який Табачник намагається пропихнути, і точно буде його знов пропихати на цих святах. Потрібно міняти, як говорять молодь майбутнє держави, але за умови що молодь не буде йти по дорозі "лідерів" держави.

    ВідповістиВидалити
  2. Безперечно ідея є доволі непоганою, але якщо ми хочемо щоб нас сприймали серйозно то потрібно бути серйозними...Почну з назви, як на мене вона зовсім не сприймається серйозно. Щодо несправедливості та умисного зменшення стипендіатів, то тут все просто завалив екзамен, модуль чи зріз тоді не нарікай на когось, а сиди та вчи! Викладачі навмисно нікого не валять.

    ВідповістиВидалити
  3. Ідея цікава. Це все ж таки краще ніж сидіти, говорити але нічого не робити. Я підтримую таку ідею!

    ВідповістиВидалити